onsdag 4 april 2012

Vaccinatiosskräck kommer att ge fortsatt död i livmoderhalscancer.

Just nu pågår en kampanj för att unga flickor ska vaccinera sig mot livmoderhalscancer. Den tycks inte bli en succé. Alltför få flickor kommer för att bli vaccinerade.
Eftersom flickorna är minderåriga, ligger ansvaret på föräldrarna, som tydligen inte vill att deras döttrar skall få detta skydd mot en form av cancer, som är både plågsam och ofta leder till döden.

Varför reagerar föräldrarna så?
Är det en följd av massvaccineringen mot svininfluensan? Numera tycks det vara en allmän uppfattning att den var ett enda sort misslyckande, och att den dessutom ledde till de tragiska fallen av narkolepsi.
Men fortfarande är sambandet mellan vaccinet mot svininfluensa och narkolepsi osäkert. Och vaccinet mot livmoderhalscancer är något helt annat än vaccinet mot svininfluensan. Inga allvarliga biverkningar har konstaterats. Möjligen kan det uppstå en rodnad rund ingången för injektionsnålen,

Varje dag insjuknar kvinnor i livmoderhalscancer. De hade ingen möjlighet att vaccinera sig mot denna dödliga sjukdom.
Skall verkligen den helt oberättigade vaccinationsskräcken leda till fortsatt död i livmoderhalscancer?

1 kommentar:

Anonym sa...

Bra att någon vågar säga sanningen.

Jag har blivit chockad när jag läst vad man skriver på internet om vacciner. Det är en masaker på sanningen. Jag förstår inte hur man kan gå så långt. Vad är motiven?

Givetvis var Pandemrix ett misstag men man måste ta reda på varför det blev fel och om narkolepsi verkligen är en biverkning från vaccinet. Det behövs en saklig analys. Nästa gång så är viruset kanske farligare.