fredag 13 januari 2017

Trumps presskonferens lika eländig!

Trump har hållit presskonferens  - den  första på ett halvt år  och sammanhängande med att han ska svära presidenteden. Men de som trodde att Trump skulle bete sig mera värdigt  misstog sig grundligt. Det var samma gamla Trump, som skällde ut journalister och vägrade släppa fram deras frågor. Och det var samme Trump som skröt om sin egen duglighet och allt han ska åstadkomma. Han ser sig som ”den störste jobbskapare som Gud har skapat".    Det finns ju Trumpkännare som menar att hans beteende är spelat, ren teater, och att han en dag skall avslöja det. Något överraskande var att han återvände till behovet av att bygga en mur mellan Mexico och USA, och att Mexico ska stå för kostnaderna. Att han på nytt tar upp Mexicomuren och kräver krav på Mexico tyder på  att han faktiskt menar allvar med muren. Förfärligt!
USA:s viktigaste uderrättelsetjänster  har kommit över dokument, som visar  att Ryssland har uppgifter om Trump,  som kan skada honom. Onekligen en mardröm för en amerikansk president! Trump förnekar allt, men ett dokument skall handla om besök hos prostituerade i Moskva och kunde man inte förvänta sig att Trump försvarade sig med att hans sexbehov är så stort att han behöver ha mer än en kvinna?
            Uppgifterna kommer ursprungligen från en brittisk M16-agent (Han har nu gått under jorden) Amerikanska  underrättelsetjänster fann uppgifterna trovärdiga och har arbetat vidare med dem.
De har kommit fram till att Putin direkt gav order om att påverka presidentvalet. Ryssarna samlade material om båda amerikanska partierna, men släppte endast ut negativa  uppgifter om Clinton och Demokraterna.
Värst av allt är att syftet ytterst var ett försök att underminera amerikanernas tro på sitt demokratiska system.  


Inga kommentarer: