tisdag 8 november 2016

Min "Valvaka" störs av Trump, som sprider nya anklagelser om valfusk.

Jag har inlett Valvakan inför presidentvalet i USA och det mesta är oklart.l Mr Trump fortsätter pajkastningen mot Hilery.  Han är en märklig man.  Han vräker ur sig helt fantastiska lögner, blir tillsagt om det, men fortsätter att upprepa lögnerna.
I ett internationellt perspektiv är han en av de ledare som utnyttjar det missnöje som finns med utvecklingen i EU och USA. Det har skapat arbetslöshet, sänkta löner och annat elände. Trump lovar drabbade bilarbetare att HAN ska se till att jobben kommer tillbaka. Det är naturligtvis ren lögn - såvida han inte som den nye presidenten köper t.ex Ford. Det luktar socialism, och det är något som framför allt republikanerna alltid har avskytt.
Trumps okunnighet har förklarats med att han som "affärsman" inte känner till spelreglerna i politikens värld. Men även bilden av honom som en framgångsrik affärsman haltar. Om vi backar några år, skulle vi få se den "framgångsrike" stå inför en oundviklig konkurs. Men han räddades i sista minuten av banker och företag, som drog viss nytta av hans torn.

Nu har jag hört på tv att Trump sprider uppgifter om att det förekommit fusk i flera valkretsar. De som  hoppades att valrörelsen till sist skulle var vid vägs ände tidigt i morgon har kanske  bedragit sig. Trumps nya utspel kan leda till att det blir högsta domstolen i USA, som får ta ställning till om valet ska godkännas - eller göras om i i vissa valkretsar.

Hur ska det sluta? 

Inga kommentarer: